Netværk

Trådløs AC-standard

Trådløs AC-standard

Med den trådløse standard 802.11ac leveres op til 1.3 Gigabit pr access punkt. Det sikrer jer masser af overskud langt ud i fremtiden. Der arbejdes på både 2.4 og 5Ghz. Radiosignalerne håndteres af 4 antennas, og data sendes og modtages i 3 simultane datastreams.

Clean Air og Client Link

Clean Air og Client Link

Cisco Clean Air registrerer radiostøj og modarbejder interferens i realtime. Cisco Client Link forhindrer, at mobile enheder med ringe netkort forringer ydelsen til brugere med netkort af god kvalitet. Forbedrer tillige fastholdelse af enheder ved roaming mellem accesspunkter.

Opdelt trådløst netværk

Opdelt trådløst netværk

Opdelte netværk differentierer din organisation i brugersegmenter, beskytter data og forbedrer trafikken.

VI LEVERER KABLET OG TRÅDLØST NETVÆRK, DER VIRKER.

Drift og garanti

Gravio Netværk bygger på Cisco-enheder af høj kvalitet. Vi monitorerer driften 24/7 og reagerer proaktivt i tilfælde af nedbrud på internetforbindelse eller fejl på hardware mv. Defekte enheder udskiftes indenfor en arbejdsdag. Alle omkostninger hertil er dækket af abonnementet.

Bloker for uønskede gæster

Gravio Netværk blokerer uautoriseret adgang fra internettet mod virksomhedens lokale netværk. Har I brug for hjemmeadgang til virksomhedens netværk og servere, hjælper Gravios teknikere med en sikker løsning, således at personfølsomme data ikke kompromitteres.

SPECIALISTER I CISCO NETVÆRK.

Gennemført Cisco

Gravio benytter konsekvent Cisco-udstyr til at opnå den bedste ydelse og største stabilitet. Det betaler sig!

Intelligent

Netværket kender din virksomhed og placerer selv brugere i specifikke grupper med adgang til relevante printere og servere.

Oppe 24/7

Gravio monitorerer netværket for en proaktiv indsats. Således sikrer vi, at jeres netværk er klar til brug hver dag.

Etablering

Gravio tager sig af alle forberedelser og etablerer nyt udstyr lokalt hos virksomheden. Der etableres segmenterede netværk, som varetager sikkerhed mellem forskellige afdelinger.

Ny ip-struktur

Gravio tilbyder assistance i arbejdet med at omstille virksomhedens netværk til en eventuel ny IP-struktur. Dette indebærer alle aktive enheder som eksempelvis lokale servere, printere mm.

Hardware

Gravio netværk forudsætter firewall af typen Cisco ASA med tilhørende vedligeholdelsesabonnement. Råder virksomheden ikke over en sådan, indregnes pris i tilbud for den samlede løsning.

Har du lyst til at høre mere om netværk til jeres virksomhed?