IT til kontorfællesskaber

IT til kontorfællesskaber

Få direkte adgang til vores viden og smarte IT-løsninger. Lad os sammen gøre det smartere at drive virksomhed for kontorfællesskabets lejere.

IT til startups

IT til startups

Lad os sammen vælge en løsning for, hvordan IT kan løfte din virksomhed i startup-fasen

IT til etablerede virksomheder

IT til etablerede virksomheder

I samarbejde med Gravio kan du løfte din virksomhed, overskride grænser og få fleksibilitet i arbejdet.

Enkle driftede løsninger og fri support

Få styr på basis

Adgang til viden, virksomhedens data og support. Vi sørger for, at basis er på plads. Et stærkt netværk, cloudbaseret arbejdsflade og fri adgang til Gravios personlige support.

Vi følges ad

Vi følges ad og kigger fremad. Lad Gravio bistå med at rydde op i gamle vaner og teknologier. Sammen kigger vi på nye teknologier, der kan lette arbejdet og reducere kompleksitet.

SPECIALISTER I NETVÆRK og CLOUD.

Gennemført kvalitet og design

Gravio er stringente i valg af hardware og design. Vores netværk og serverløsninger bygger på Ciscos anerkendte kvalitet og solide ydelse.

Cloud og fleksibilitet

Gravio er eksperter i at hjælpe organisationer i skyen. Vi har en forkærlighed for Google Apps for Business, og som MS Partner hjælper vi jer tillige med Office 365 og Microsoftlicenser.

Personlig overlevering

Vi hjælper jer – helt konkret. En cloudløsning fra Gravio afleveres med et personligt kursus hos din virksomhed. Således kommer virksomhedens ansatte godt videre.

Forberedelse

Vi besøger din virksomhed, så vi kan lære hinanden at kende. På grundlag af din præsentation af virksomheden taler vi om, hvordan vi sammen kan gøre det lettere at drive virksomhed.

Aftal et møde
Vi udarbejder en skitse

Få en konkret skitse for en IT-løsning, der samler trådene i din virksomhed. Oplægget indeholder et realistisk overslag for alle omkostninger vedrørende etablering og løbende omkostninger.

Forhør om pris
Next step

Når en plan er tilrettelagt, går vi i gang. Gravio tager sig af alle processer, frem til at den færdige løsning står klar. Vi lægger det nyeste design ned i jeres løsning og opdaterer løsningen fremadrettet.

Læg din bestilling
Har du lyst til at mødes, snakke ideer, dele tanker?