Fast månedlig pris

KEND DIN OMKOSTNING

All-in-one abonnement

Alle Gravios produkter er prissat på at levere en høj værdi for kronen. Du sammensætter den IT-pakke, du har brug for. Din pris er den samme måned efter måned.

Kort opsigelsesfrist

Gravios produkter kan bære sig selv. Vi binder dig ikke med opsigelsesfrister. Ønsker du at opsige et produkt, kan det ske til den første i næstkommende måned.

VALUE FOR MONEY

Fri support

IT skal ikke stå i vejen for et godt arbejdsflow. Alle Gravios produkter kommer med ubegrænset support. Undgå at spilde tiden – Ring i stedet!

Vi præsenterer din fremtid

Vær informeret om relevante investeringer inden budgetlægning. I Gravio følger vi tendenser og udvikling i tiden og hjælper med at justere din løsning i takt med tiden uden pludselige overraskelser.

Vi giver dig det bedste

Du behøver ikke at forhandle særaftaler. Hos os får du det hele. Du finder ingen rabatter, og prisen er ikke til forhandling. Vi glæder os over et godt samarbejde, og alle kunder mødes med ordentlighed og udstrakt service.

Ingen pludselige overraskelser

Hos Gravio tilløber der ingen særlige omkostninger eller gebyrer for det ene eller det andet. Vi præsenterer dig for den fulde pris uden elastikker og advarer i god tid til budgetlægningen ved behov for yderligere investeringer